THINK dissenya la nova imatge gràfica de Bus Manresa

El passat 11 de novembre va tenir lloc la presentació de la nova imatge dels busos urbans de Manresa a la plaça Sant Domènec, amb la presència d´un dels busos de flota que opera a Manresa i una furgoneta elèctrica de servei de l´empresa Manresa Bus. L´acte va anar a càrrec del regidor de Mobilitat de l´Ajuntament de Manresa, Ramon Bacardit; dels representants de l´estudi de disseny THINK, Marc Vilaplana i David Calvet; del gerent de Manresa Bus, Francisco Ledesma; del director de Planificació del grup Sagalés -empresa que gestiona el servei-, Antonio Linde; i de la tècnica de Mobilitat de l´Ajuntament de Manresa, Queralt Torres.

busmanresa02

Bacardit va qualificar la nova imatge de «molt més vistosa i que reforça el compromís de la ciutat per continuar oferint un servei de transport públic de més qualitat». El regidor de Mobilitat de l´Ajuntament de Manresa també ha destacat «el fet que el nou disseny ha estat creat per una empresa manresana i que aquesta nova imatge s´anirà incorporant progressivament a tota la flota que fa el servei a la ciutat».

Per la seva part, Marc Vilaplana, va agraïr l´oportunitat de participar a través del seu estudi de disseny en la creació de la nova imatge «que pretén donar més visibilitat i personalitat amb la incorporació del color verd, un color que incorpora els valors de l´ecologia i la sostenibilitat i d´acord amb la propera presència de busos híbrids a la ciutat»

 

Aplicació del nou disseny

La nova imatge s´anirà incorporant de forma progressiva als 17 busos que actualment formen la flota de Bus Manresa i que preveu estigui instal·lada de forma completa a tots els vehicles a finals de gener de 2015. També es presentava la imatge aplicada a la nova furgoneta elèctrica de la concessió, que té la funcionalitat de vehicle de suport al servei.

La tècnica de Mobilitat de l´Ajuntament de Manresa, Queralt Torres, va anunciar que el nou disseny s´incorporarà també a les targetes multiviatge per a l´any 2015, als horaris de mà, pals de parades, marquesines, així com a les targetes identificatives que tindran a partir d´ara els conductors dels vehicles. Aquesta última serà u na novetat que «pretén contribuir a reforçar la complicitat entre conductors i usuaris amb l´objectiu de millorar el servei i fer-lo més proper».

Podeu veure algunes fotografies més aquí: http://www.think.cat/book/bus-manresa/

Leave a Reply