REALITAT AUGMENTADA

QUÈ ÉS?

La realitat augmentada (RA) és una tecnologia que permet una visió ampliada digitalment del món real, connectant-nos amb un contingut que ens aportarà quelcom extra en el nostre dia a dia.

Gràcies a la càmera i els sensors d’un telèfon intel·ligent o una tauleta, la RA afegeix capes d’informació digital directament sobre els elements del món que ens envolta. Aquesta informació addicional pot ser en forma de video, fotografies, sons, indicacions, objectes en 3D, punts d’interès,…

 

UNA NOVA MANERA DE VEURE EL MÓN

Des de consells útils per poder explorar una nova ciutat fins a descobrir contingut addicional entre les pàgines d’una revista, les possibilitats de la RA són gairebé infinites. Alguns exemples:

Experiències i continguts digitals en revistes, anuncis, envasos, targes de visita,…

– Explorar un nou lloc (ciutat, museu,…) amb consells útils i continguts addicionals.

– Veure vídeos que es reprodueixen damunt la publicitat en revistes o als cartells.

– Visualitzar objectes en 3D que s’integren en el món real.

– Mirar com els envasos s’omplen de vida amb enllaços a continguts útils (receptes, intruccions,…).

Comprar productes o entrades de forma instantània i des del telèfon únicament escanejant la seva revista preferida o catàleg.

– Compartir un article o continguts interessants amb els seus amics a través de les xarxes socials.

layar-01

layar-1

COM FUNCIONA?


Aquí teniu un vídeo on es mostren alguns exemples d’ús de la realitat augmentada. Si voleu provar-ne algún més vosaltres mateixos, només heu d’instalar-vos l’aplicació Layar al vostre dispositiu (lectureu el codi QR de sota per accedir a Google Play / App Store) i escanejar qualsevol de les dues imatges de més avall.

small

img20f78eaa-9b27-409d-942d-8cee77078666

 


Contacta amb nosaltres per saber-ne més >